La tecnologia feta a Catalunya que fa les pimes més competitives

Tecnologia

El centre d’HP a Sant Cugat és un dels més grans en innovació per a impressió 3D4 min

Centre d'impressió 3D d'HP a Sant Cugat

Centre d’impressió 3D d’HP a Sant Cugat.
HP

Un dels grans problemes amb què es troben les petites i mitjanes empreses a l’hora de ser competitives –o, si més no, de competir amb les grans multinacionals–, són els costos de producció. Les economies d’escala són sovint un problema si no es produeix i es ven en grans quantitats, i no només per la producció, sinó també pel que fa a la sostenibilitat. Però la impressió 3D, tecnologia que també es fa a Catalunya, pot ser la solució.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *